Becali: Un antrenor de la o echipă mare din România ar vrea la Steaua

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, joi noaptea, într-o emisiune televizată, că a fost sunat de un prieten al unui antrenor "de la o echipă mare din România", care i-a transmis că acesta ar renunţa la formaţia respectivă pentru a veni la Steaua.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Becali: Un antrenor de la o echipă mare din România ar vrea la Steaua

Becali: Un antrenor de la o echipă mare din România ar vrea la Steaua

Întrebat dacă antrenorul respectiv este Walter Zenga de la Dinamo, Becali nu a vrut să răspundă.

Prezent la Naşul, Gigi Becali s-a supărat că a fost atacat de Hagi, care l-a acuzat că prin metodele sale distruge jucătorii. "Zice el mereu că Steaua are potenţial. Băi, eşti nebun? Potenţialul a căzut din cer? L-am făcut eu. E posibil ca el să nu poată lucra cu mine, foarte bine, nu mă supăr, dar pentru ce să vorbeşti aşa? Niciodată în viaţa lui n-are cum să fie antrenor, poate doar dacă ia lecţii de psihologie, să mai vorbească cu oamenii. Ce a făcut el pentru Steaua? S-a dus la Timişoara şi a vrut să bată pe Steaua. A făcut un bine că a plecat, jucătorilor le era teamă de el", a spus el, adăugând că probabil a aşteptat să-şi dea demisia Jose Mourinho de la Chelsea pentru a pleca şi el.

"Credeţi că Mourinho e mai bun ca Piţurcă sau Olăroiu? Daţi-i Chelsea lui Piţurcă sau Olăroiu şi vedeţi ce se întâmplă", a precizat Becali.

După ce Hagi a declarat că a intrat într-o cacealma, Becali i-a replicat: "Când l-am vrut preşedinte a fost cacealma? Când i-am adus jucători de zece milioane de euro tot cacealma a fost? Puteam să am altă metodă, să-l las să facă ce vrea, să nu mă bag, şi să nu ne calificăm în LC. I-am spus mereu ce zic jucătorii despre el, iar el răspundea: «Au alibi»".

Oficialul FC Steaua a menţionat că dacă Steaua cu Pedrazzini pe bancă va învinge la scor la Arad, va câştiga în continuare şi va învinge şi pe Arsenal în Liga Campionilor, nu mai are nevoie de alt antrenor. "Hagi avea un comportament prea dur, putea să mai râdă şi el cu jucătorii. Rău, aşa era comportamentul lui. Dacă jucătorii simţeau că vor câştiga meciuri şi automat bani cu el, îl iubeau. Dacă aş şti că Steaua e puternică cu el şi ar câştiga Liga Campionilor să zicem, mâine l-aş aduce înapoi", a comentat patronul Stelei.

Becali a menţionat că a rămas "încremenit" când a văzut că Hagi îl schimbă pe Florin Lovin în timpul meciului cu Slavia Praga şi a dezvăluit că fostul technician stelist a făcut acest lucru deşi stafful său i-a spus să nu procedeze aşa. "Când am văzut, i-am zis lui Adi Ilie: «Băi, ăsta e nebun?». «Când mă simţeam mai bine, atunci m-a scos», mi-a zis Lovin după meci. Pedrazzini i-a spus de trei ori să nu-l scoată pe Lovin, Mache (n.r. – team managerul Marius Ianuli) la fel, preparatorul fizic la fel. El le-a răspuns: «Lăsaţi-mă, nu vedeţi că e groggy?»", a comentat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici