Bejinaru: A fost un meci din care am obţinut un trei, ci patru puncte

Antrenorul secund Florin Bejinaru a declarat, sâmbătă, după victoria, cu scorul de 1-0, înregistrată de Pandurii în meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, că echipa din Târgu Jiu a obţinut în această întâlnire nu trei, ci patru puncte.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Bejinaru: A fost un meci din care am obţinut un trei, ci patru puncte

Bejinaru: A fost un meci din care am obţinut un trei, ci patru puncte

"A fost un meci de şase puncte, cu încărcătură mare şi ştiam că va fi un meci greu pentru că Gaz Metan e o echipă care joacă totul sau nimic. S-a văzut că asupra echipei noastre şi-a pus amprenta meciul greu cu Steaua şi efortul depus atunci a afectat echipa şi nu am mai avut prospeţimea de atunci. Am fost azi o echipă pragmatică şi am marcat la prima ocazie de gol. Să dea Dumnezeu să marcăm de acum înainte la prima ocazie de gol şi să şi câştigăm aşa. Am rezolvat jocul din primul minut şi pe parcursul reprizei a doua am avut momente în care puteam să ne detaşăm să marcăm şi golul doi, golul izbăvitor dar n-am reuşit să marcăm pentru că cei de la Gaz s-au apărat bine şi organizat şi rezultatul a rămas 1-0 pentru noi. A fost un meci de luptă din care am obţinut nu trei puncte ci, prin prisma meciurilor directe patru puncte pentru că se ştie că în eventualitatea unei egalităţi pe final de campionat avem avantajul unui gol marcat în deplasare", a spus Bejinaru.

Florin Bejinaru consideră că Gaz Metan Mediaş este o echipă bună şi organizată: "Nu cred că am retrogradat Mediaşul, ei îşi joacă încă salvarea până la capăt, sunt o echipă bună şi organizată, cu o exprimare bună în teren. Vor juca încă dar nu ştiu dacă e bine să vorbim noi de Mediaş, noi ne-am văzut sacii în căruţă şi ne-am îndeplinit obiectivul de a câştiga cele trei puncte. Deja am uitat acest joc şi ne gândim la meciul următor cu CFR din Cupa României".

Bejinaru a precizat că preferă jocurile modeste, dar cu rezultate bune. "Nu a fost un meci uşor dar una e să conduci cu 1-0 din minutul 1 şi alta e să pleci de la 0-0. Am cedat la un moment dat teren, Mediaşul jucând totul sau nimic ne-a făcut meciul greu. Am jucat economicos cu gândul la cele trei puncte nu neapărat la spectacol. Preferăm să jucăm mai modest şi să câştigăm cele trei puncte în detrimentul spectacolului. Sincer eu prefer cele trei puncte şi cred că toate echipele fac la fel", a explicat el.

Florin Bejinaru a subliniat că pentru Pandurii prioritatea rămâne campionatul. "Meciul de cupă are o altă conotaţie, e un singur joc de care pe care în care ai câştigat şi mergi mai departe, dacă pierzi ieşi din cursă. Până la urmă e bine că suntem acolo după ce am jucat o semifinală de Cupă acum doi ani. De aceea e bine să nutrim la mai mult de la această competiţie. Nu e un capăt de ţară dacă nu mergem mai departe în această competiţie dar benefic pentru noi ar fi să mergem mai departe. Campionatul rămâne penbtru noi prioritatea principală în continuare dar jucăm şi în cupă la victorie şi pentru spectacol", a adăugat Bejinaru.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici