Bellu: Oltchimul poate întoarce rezultatul din tur dacă joacă cu sufletul

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Bellu, a declarat, vineri, la sediul CS Dinamo, că echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea ar putea întoarce rezultatul din meciul tur al finalei Ligii Campionilor, în cazul în care va juca "cu sufletul".

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Bellu: Oltchimul poate întoarce rezultatul din tur dacă joacă cu sufletul

Bellu: Oltchimul poate întoarce rezultatul din tur dacă joacă cu sufletul (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Este foarte greu ca Oltchim să întoarcă rezultatul, dar nu imposibil. E destul de greu pentru că nici Viborg nu e o echipă care a ajuns întâmplător în această fază a competiţiei. În plus, din câte am înţeles de la specialişti, Viborg joacă foarte bine în deplasare, ceea ce face ca misiunea să fie şi mai grea. Dar, ca să o parafrazez pe Cristina Neagu, atunci când se joacă cu sufletul se poate trece peste un rezultat previzibil", a spus Bellu.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, în 8 mai, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici