Bergodi: Plătim pentru meciul cu Ujpest

Antrenorul Cristiano Bergodi regretă faptul că formaţia Steaua va evolua două partide fără spectatori în cupele europene şi speră să nu izbucnească un nou conflict între fani şi conducere, după declaraţiile finanţatorului Gigi Becali împotriva suporterilor.

12 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Plătim pentru meciul cu Ujpest

Antrenorul Cristiano Bergodi (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"M-a supărat faptul că o să jucăm fără spectatori meciul cu St. Patrick's. Aveam nevoie de ajutorul suporterilor. Astea sunt consecinţele la ce s-a întâmplat atunci. Acum ne-am împăcat cu suporterii, dar astea sunt faptele dinainte de reconciliere. Becali are perfectă dreptate să fie supărat pe suporteri, dar faptele s-au întâmplat înainte să fi vorbit noi cu suporterii, să ne împăcăm, să facem pace. Acum plătim consecinţele de la meciul cu Ujpest. Sper să nu fie un nou conflict între suporteri şi conducere. Dacă se întâmplă aşa, n-am făcut nimic, o luăm de la capăt. Nu se poate să o luăm de la capăt lună de lună. Dar nu cred că va fi aşa", a spus Bergodi într-o conferinţă de presă.

Bergodi consideră că Steaua a avut noroc la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Europa. "Eu nu o să spun niciodată despre o echipă că este slabă. Eu am tot respectul. O să jucăm fără suporteri, nu ne va fi uşor, dar oricum a fost bună tragerea la sorţi pentru noi", a mai spus Bergodi.

UEFA a decis să suspende clubului Steaua dreptul de a organiza următoarele două meciuri de pe teren propriu cu spectatori, ca urmare a incidentelor de la partida cu Ujpest FC, din turul doi preliminar al Ligii Europa. În plus, Steaua a fost şi amendată cu suma de 30.000 de euro. Iniţial, la 23 iulie, FC Steaua a fost amendată de către Comisia de Disciplină a UEFA cu suma de 50.000 de euro pentru incidentele de la partida cu Ujpest FC, din manşa întâi a turului doi preliminar al Ligii Europa, noua sancţiune venind după admiterea apelului Inspectorului Disciplinar al UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici