Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au triumfat la debutul la Jocurile Olimpice de la Paris

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat sâmbătă între primele opt perechi de dublu mixt, la competiţia de tenis de masă de la Paris. Perechea de dublu mixt a României (#8 mondial) a câştigat primul meci jucat în South Paris Arena 4, în dauna perechii australiene Nicholas Lum/Minhyung Jee.

Urmărește
188 afișări
Imaginea articolului Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au triumfat la debutul la Jocurile Olimpice de la Paris

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au triumfat la debutul la Jocurile Olimpice de la Paris

Românii au început perfect şi au încheiat cu un punct spectaculos pentru 1-0 la seturi, însă replica adversarilor a fost pe măsură în setul următor, când s-a făcut 1-1 la seturi.

A fost momentul în care Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, îndrumaţi de antrenorul Andrei Filimon, au anticipat jocul australienilor, cu o desfăşurare spectaculoasă în setul al treilea, din care tricolorii au ieşit victorioşi la limită.

Ultima parte a meciului a aparţinut total perechii române, care s-a impus în final cu 4-1 (11-5, 6-11, 14-12, 11-4, 11-3).

În sferturile de finală românii vor evolua în compania sud-coreenilor Lim Jonghoon şi Shin Yubin, perechea numărul 3 mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici