Biletele pentru demonstrativul dintre Djokovic şi Dimitrov s-au vândut în mai puţin de 10 minute

  • Meciul demonstrativ dintre Novak Djokovic şi Grigor Dimitrov este cel mai aşteptat eveniment de tenis din Bulgaria.
  • Săptămâna trecută, presa bulgară a anunţat că fostul nr. 1 mondial Djokovic va juca împotriva lui Dimitrov într-un meci demonstrativ la Sofia, marţi, 17 septembrie.
Urmărește
7489 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru demonstrativul dintre Djokovic şi Dimitrov s-au vândut în mai puţin de 10 minute

Imagine cu caracter ilustrativ

În ciuda faptului că Djokovic nu a jucat niciodată în cariera sa un meci oficial ATP în Bulgaria, el este la fel de popular ca cel mai important jucător de tenis din ţară, Grigor Dimitrov.

Meciul programat între cei doi jucători din Top 10 a stârnit deja un interes de neegalat. Potrivit lui Miroslav Emanuilov, şeful platformei de ticketing online pentru acest meci, biletele s-au vândut într-un timp record de opt minute.

A existat un aflux copleşitor de cereri de bilete de aproximativ 15 000 până la 16 000 de vizitatori pe minut pe platformă, care a dus la cel mai rapid sold-out pentru un eveniment sportiv în Bulgaria, conform Tennis Infinity.

Locul de desfăşurare este Sofia Arena, care are capacitatea de a găzdui până la 11 000 de spectatori, din care aproximativ 20 la sută sunt rezervate sponsorilor şi invitaţilor.

Evenimentul este organizat în tandem cu Fundaţia Grigor Dimitrov. Tenismanul de 33 de ani este un filantrop recunoscut care îşi propune să facă o schimbare radicală pentru copiii tineri din medii defavorizate din ţara sa.

Djokovic şi Dimitrov au jucat de 13 ori în circuitul ATP, sârbul câştigând 12 dintre aceste meciuri. Singura victorie a lui Dimitrov în istoria confruntărilor lor directe a fost la Madrid Open 2013, când bulgarul a câştigat un meci palpitant în trei seturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici