Biletele pentru meciul România U20 – Elveţia U20 vor fi disponibile de vineri

  • Biletele pentru meciul naţionalei de fotbal masculin U20 a României, programat pe 14 octombrie 2024, contra Elveţiei, vor fi puse în vânzare vineri.
  • Partida se va desfăşura pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgovişte, începând cu ora 19:00.
Urmărește
45 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru meciul România U20 – Elveţia U20 vor fi disponibile de vineri

Biletele pentru meciul România U20 – Elveţia U20 vor fi disponibile de vineri

În luna octombrie, România U20 va disputa două meciuri importante: un meci oficial în Elite League U20 împotriva Cehiei pe 10 octombrie, şi un meci amical acasă cu Elveţia pe 14 octombrie. Tricolorii, pregătiţi de Costin Curelea, revin la Târgovişte după o absenţă de 7 luni pentru acest meci internaţional.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru una dintre cele două tribune. Fanii pot achiziţiona până la 4 bilete online sau fizic, de la casieria stadionului, în ziua meciului, începând cu ora 12:00.

De asemenea, copiii sub 14 ani au acces gratuit, având posibilitatea de a selecta tipul de bilet (copil) la efectuarea comenzii. Este important ca datele copiilor să fie introduse pentru a putea fi eliberate bilete cu valoare zero.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici