Biletele pentru meciurile naţionalelor U21 şi U20 din luna septembrie sunt disponibile online de azi

  • Naţionala României U21 continuă parcursul spre EURO U21 din 2025 cu două meciuri în luna septembrie.
  • Primul joc va fi cu Muntenegru, pe teren propriu, după care tricolorii vor întâlni Finlanda, în deplasare.
Urmărește
68 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru meciurile naţionalelor U21 şi U20 din luna septembrie sunt disponibile online de azi

Biletele pentru meciurile naţionalelor U21 şi U20 din luna septembrie sunt disponibile online de azi

Preţul unui bilet este de 10 lei. Acestea vor putea fi achiziţionate şi de la casieria stadionului, în ziua meciului, începând cu ora 10:00.

De cealaltă parte, naţionala U20 debutează în noul sezon Elite League la Arad, pe stadionul Francisc Neuman, unde va întâlni reprezentativa Germaniei.

Preţul unui bilet este de 10 lei la tribune. Acestea vor putea fi achiziţionate şi de la casieria stadionului, în ziua meciului, începând cu ora 12:00.

Biletele sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune ale stadionului, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici