Prima pagină » Sport » GEST INCREDIBIL ÎN TENIS: David Nalbandian, descalificat din finala turneului de la Queen’s după ce A LOVIT UN ARBITRU – VIDEO

GEST INCREDIBIL ÎN TENIS: David Nalbandian, descalificat din finala turneului de la Queen’s după ce A LOVIT UN ARBITRU – VIDEO

Tenismanul argentinian David Nalbandian a fost descalificat pentru conduită antisportivă la finala de la Queen's, după ce a lovit cu piciorul în scaunul unui arbitru de linie, duminică, la Londra.
GEST INCREDIBIL ÎN TENIS: David Nalbandian, descalificat din finala turneului de la Queen's după ce A LOVIT UN ARBITRU - VIDEO

Croatul Marin Cilici a fost declarat învingător, deşi a pierdut primul set, 7-6 (7/3) şi conducea în al doilea, scor 4-3.

Nalbandian tocmai pierduse pe serviciul său, când a lovit puternic cu piciorul un panou publicitar pus în jurul scaunului unui arbitru de linie. Panoul a lovit arbitrul, care s-a rănit uşor, el părăsind terenul cu piciorul bandajat.

Argentinianul a părut confuz, dar scuzele sale nu l-au împiedicat pe supervizor să-l descalifice.

După ce adversarul a primit tofeul, Nalbandian, 30 de ani, a recunoscut că a făcut o greşeală. „Uneori suntem frustraţi pe teren şi este dificil să ne controlăm. Sunt dezolat”, a declarat Nalbandian.