Bookmakerii spun că trebuie să ne punem toţi banii pe David Popovici

Dacă la 100 de metri medalia de aur nu este certă, primul loc în cursa de 200 de metri liber nu-i poate scăpa sportivului român.

Urmărește
690 afișări
Imaginea articolului Bookmakerii spun că trebuie să ne punem toţi banii pe David Popovici

Bookmakerii spun că trebuie să ne punem toţi banii pe Popovici

România vede la orizont prima medalie de aur de la începutul Jocurilor Olimpice, ediţia Paris 2024.

Medalia de aur, pe care statul român o recompensează cu 70.000 de euro (premiile au fost mereu dublate), în timp ce alte ţări oferă în dar vaci sau diamante, ar putea veni din bazinul olimpic, la cursa pe care David Popovici o are de susţinut în această seară, de la ora 21.40.

Campionul mondial a intrat cu primul timp în finala de la 200 de metri liber, iar casele de pariuri îl dau mare favorit.

Medalia pe care speră s-o cucerească Popovici cântăreşte 529 de grame şi valorează circa 700 de euro, conţinând bucăţi din Turnul Eiffel.

Înotul masculin românesc are o singură medalie la Olimpiadă, constănţeanul Răzvan Florea, bronz la Atena 2004, când Camelia Potec, actuala şefă a federaţiei, a luat aurul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici