Borcea: MM Stoica, din iarnă la Dinamo!

Cristi Borcea aruncă în aer derby-ul cu Steaua chiar înaintea meciului de duminică, de la ora 20:30! MM Stoica, fostul manager al clubului roş-albastru, va prelua frâiele lui Dinamo după terminarea turului Ligii 1. Cel puţin asta susţine acţionarul dinamovist.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Borcea: MM Stoica, din iarnă la Dinamo!

Borcea: MM Stoica, din iarnă la Dinamo! (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Vreau să-l aduc la Dinamo pe MM Stoica şi cred că o să reuşesc. Din iarnă, va fi la Dinamo. O să vedeţi că aşa va fi", a spus Cristi Borcea pentru Fanatik.

Mutarea ar fi şi pe placul lui Ioan Andone, care îl apreciază foarte mult pe Stoica, singurul conducător din fotbalul românesc care a participat cu 3 echipe din Liga1 în cupele europene.

Citeşte mai multe despre aducerea lui MM Stoica la Dinamo pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici