Bosânceanu: Îmi doresc măcar un egal cu Dinamo

Acţionarul majoritar al clubului Farul, Gheorghe Bosânceanu, îşi doreşte măcar un punct din confruntarea de duminică, din etapa a XXII-a a Ligii I, cu Dinamo, şi şi-a atenţionat jucătorii să fie cu picioarele pe pământ după victoria, scor 1-0, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Bosânceanu: Îmi doresc măcar un egal cu Dinamo

Bosânceanu: Îmi doresc măcar un egal cu Dinamo (Sursa:Mediafax Foto)

"Avem nevoie de puncte. Orice punct câştigat inclusiv la Dinamo este mai mult decât binevenit. Jucătorii să se bată pentru puncte pentru că aceste puncte le aduc şi bani. Îmi doresc măcar un egal în Ştefan cel Mare. Nu trebuie să uităm însă că la Dinamo sunt destui jucători de valoare ce pot decide meciul într-o secundă. Dacă nu vom fi cu picioarele pe pământ după victoria cu Ceahlăul riscăm să cădem de la înălţime şi să ni le rupem. Nu ştiu dacă este un avantaj schimbarea antrenorului la Dinamo. Un nou antrenor este o şansă în plus pentru fiecare jucător. În ce priveşte arbitrajul, în partidele contra lui Dinamo întotdeauna au fost cu cântec, sperăm ca de această dată să fie altfel", a spus Bosânceanu.

Mijlocaşul Andrei Mărgăritescu, suspendat pentru partida cu Farul, le-a transmis coechipierilor săi că trebuie să câştige partida în compania constănţenilor. "În situaţia în care suntem trebuie să pregătim fiecare meci ca şi cum ar fi o finală şi sper să ne atingem obiectivul. Va fi un meci greu dar sper să ne impunem. Noi suntem cei care trebuie să aducă echipa acolo unde trebuie", a afirmat Mărgăritescu.

Dinamo - Farul Constanţa, duminică, ora 18.30, Naţional TV

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici