Brigadă rusă la meciul România - Austria, din preliminariile CM-2010

Meciul România - Austria, din 9 septembrie, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, va fi condus de o brigadă din Rusia, cu Iuri Babaskov la centru, informează site-ul frf.ro.

19 afișări
Imaginea articolului Brigadă rusă la meciul România - Austria, din preliminariile CM-2010

Brigadă rusă la meciul România - Austria, din preliminariile CM-2010

Babaskov, în vârstă de 45 de ani, este cel mai vechi (din 1998) dintre purtătorii ecusonului FIFA ruşi aflaţi în activitate.

El va fi ajutat de Tikhon Kalugin (arbitru asistent 1, 34 de ani, arbitru FIFA din 2005), Anton Averianov (arbitru asistent 2, 36 de ani, purtător al ecusonului FIFA din 2000) şi Stanislav Sukhina (arbitru de rezervă, 41 de ani, arbitru FIFA din 2003).

Evaluator al arbitrajului a fost desemnat danezul Kaj Ostergaard, în timp ce în calitate de Comisar FIFA va face deplasarea suedezul Gerhard Sager.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici