Bronny James, fiul lui LeBron, ales de Lakers în draftul NBA. Ar fi pentru prima dată când un tată şi un fiu joacă împreună

Bronny James, fiul în vârstă de 19 ani al superstarului LeBron James, a fost selectat de Los Angeles Lakers pe poziţia 55 în runda a doua a draftului NBA.

501 afișări
Imaginea articolului Bronny James, fiul lui LeBron, ales de Lakers în draftul NBA. Ar fi pentru prima dată când un tată şi un fiu joacă împreună

LeBron James, în vârstă de 39 de ani, care este de patru ori campion NBA, a declarat că ar dori să joace alături de fiul său în sezonul următor, ceea ce ar fi prima combinaţie tată-fiu din istoria NBA.

Bronny James, de la University of Southern California, a avut o medie de 4,8 puncte, 2,8 recuperări şi 2,1 pase decisive pentru Trojans în sezonul trecut, după o carieră stelară în liceu.

Tânărul James este văzut ca o perspectivă defensivă de top, cu abilităţi atletice de elită şi instincte puternice pentru joc, dar ar putea avea nevoie de timp pentru a se dezvolta pe deplin ca jucător în NBA.

LeBron James are timp până sâmbătă să opteze pentru ultimul an de contract cu Lakers sau să devină liber de contract, ceea ce nu l-ar împiedica să semneze un nou contract cu Lakers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici