Bute: Cu siguranţă voi boxa şi cu Pascal, iar dacă vom munci amândoi va fi o mega-luptă

Pugilistul Lucian Bute a declarat, într-un interviu acordat unui post de radio din Montreal, că în mod sigur va boxa cu Jean Pascal în viitor, iar dacă atât el cât şi canadianul vor munci şi îşi vor dezvolta carierele va fi o "mega-luptă", informează boxingnews24.com.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Bute: Cu siguranţă voi boxa şi cu Pascal, iar dacă vom munci amândoi va fi o mega-luptă

Bute: Cu siguranţă voi boxa şi cu Pascal, iar dacă vom munci amândoi va fi o mega-luptă (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Depinde de promotori (n.r. - când va boxa cu Jean Pascal). Se va întâmpla acest lucru, nu ştiu când, poate peste câteva luni, poate după un an, doi, dar cu siguranţă va avea loc acest meci. Cei de la HBO sunt interesaţi şi Pascal a făcut o declaraţie în acest sens, sâmbăta trecută. Acum există un interes uriaş în Quebec, dar dacă vom munci amândoi şi ne vom dezvolta carierele va fi o mega-luptă", a spus Bute.

Canadianul Jean Pascal l-a învins, sâmbătă, pe americanul Chad Dawson. După această victorie, el a declarat că el este "regele" în Montreal şi că "un rege nu aleargă după alţi regi", făcând referire la Lucian Bute şi la faptul că românul ar trebui să fie cel care să îl provoace.

"Este stilul lui Pascal, el este un om care vorbeşte mereu. După cum ştiţi, eu nu vorbesc mult, dar va fi un moment special când acest meci va avea loc. Deocamdată sunt concentrat pentru următoarea mea confruntare, rămân la 76,2 kilograme, cred că este cea mai bună categorie şi mai am multe de făcut la această greutate", a afirmat Lucian Bute, menţionând că are de gând să epuizeze variantele la actuala sa categorie de greutate, înainte de a boxa cu Pascal. "Este foarte dificil să urci în greutate şi apoi să revii. Pascal este cel care avea 76,2 kilograme şi a decis să urce la 79,4, nu eu. Sunt dispus să urc în greutate, dar nu acum", a adăugat el.

Bute s-a aflat în sală, sâmbătă, la meciul dintre Pascal şi Dawson. "A fost un meci foarte spectaculos, Jean s-a descurcat minunat, şi-a respectat planul şi cred că a avut o echipă foarte bună alături de el", a spus românul.

Întrebat care este "regele boxului" în Montreal, Lucian Bute a râs, după care a spus că se va vedea în ring cine este mai bun. "Nu m-am declarat niciodată rege, acesta este stilul lui Pascal, nu al meu. Îi respect stilul şi capacitatea de pugilist. Într-o bună zi ne vom întâlni în ring, iar atunci vom vedea care este mai bun", a afirmat Bute.

Lucian Bute (26 de victorii şi nicio înfrângere) şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

IBF l-a desemnat pe americanul Jesse Brinkley (35 de victorii, dintre care 22 prin KO, şi cinci înfrângeri, două prin KO) drept challenger obligatoriu al lui Bute, cei doi urmând să se întâlnească în data de 15 octombrie, la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici