Bute: Sunt gata să îmi apăr titlul

Pugilistul Lucian Bute a declarat că este concentrat pentru meciul din data de 13 martie, cu Fulgencio Zuniga, şi să este pregătit să îşi apere titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, informează canoe.ca.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Bute: Sunt gata să îmi apăr titlul

Bute: Sunt gata să îmi apăr titlul (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

"Sunt concentrat pentru meciul din 13 martie. Sunt gata să îmi apăr titlul", a spus Bute.

Canoe.ca menţionează că, în cazul în care îl va învinge pe Zuniga, Bute şi-ar putea apăra din nou titlul mondial la Quebec, în luna iunie. "Iubesc oraşul Quebec. Este un oraş frumos şi oamenii de aici iubesc sportul. Mi-ar plăcea să boxez aici", a afirmat Lucian Bute.

Campionul mondial la box profesionist, versiunea IBF, Lucian Bute, îl va întâlni, la 13 martie, la Belle Center din Montreal, pe columbianul Fulgencio Zuniga, într-o întâlnire în care îşi va apăra pentru a treia oară centura mondială la categoria supermijlocie.

Citeşte şi:

Canadienii se întreabă cât de refăcut este Bute (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici