Bute: Trebuie să fiu atent cu Miranda pentru a reuşi să-mi păstrez titlul

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat, miercuri, că va trebui să fie foarte atent pe parcursul meciului cu Edison Miranda, pentru a reuşi să-şi păstreze centura, la revanşa din 17 aprilie, de la Montreal, a anunţat Interbox.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Bute: Trebuie să fiu atent cu Miranda pentru a reuşi să-mi păstrez titlul

Bute: Trebuie să fiu atent cu Miranda pentru a reuşi să-mi păstrez titlul (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Cu ocazia acestui meci, Bute va reveni la Centre Bell după mai mult de un an de absenţă. "Va fi o plăcere să revin la noi, la Centre Bell şi să-mi apăr titlul pentru a cincea oară. Îl iau în serios pe Miranda, el a învins nume mari ale categoriei, loveşte bine şi va trebui să fiu atent pe tot parcursul meciului pentru a rămâne campion", a declarat Lucian Bute.

Campionul român se va afla la a treia întâlnire cu un luptător columbian, după ce la 19 octombrie 2007 a cucerit titlul IBF în faţa lui Alejandro Berrio, iar în martie 2009 şi-a păstrat centrura în meciul cu Fulgencio Zuniga, ambele partide fiind încheiate de român prin KO.

Antrenorul lui Bute, Stéphan Larouche, a declarat că spectatorii vor vedea, la 17 aprilie, un spectacol foarte bun.

"Am fost răbdători în alegerea adversarului. Am primit mai multe oferte şi am avut timp să le studiem. Am vrut să oferim un spectacol de calitate şi asta vom avea prin venirea lui Miranda la Montréal", a declarat preşedintele Groupe Sportscene inc., Jean Bédard.

Edison « Pantera » Miranda l-a învins pe Allen Green şi a pierdut meciuri cu nume ale boxului mondial precum Andre Ward, Arthur Abraham (de două ori) şi Kelly Pavlik. În primul său meci cu Arthur Abraham în Germania, Miranda a fracturat maxilarul adversarului său în runda a patra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici