Calitatea medaliilor de la Paris 2024 este criticată de un sportiv olimpic

Skateboarderul american Nyjah Huston reproşează calitatea slabă a medaliilor de la Paris 2024 după deteriorarea evidentă a medaliei sale în mai puţin de două săptămâni de la câştigarea acesteia.

Urmărește
2053 afișări
Imaginea articolului Calitatea medaliilor de la Paris 2024 este criticată de un sportiv olimpic

Sursă imagine: Instagram, @nyjah

La mai puţin de două săptămâni de când i-a fost înmânată medalia de bronz câştigată în cadrul competiţiei de street skateboarding la Paris 2024, americanul Nyjah Huston spune că premiul a început să se ciobească şi să îşi piardă culoarea, scrie Sky News.

Sportivul spune că nu a făcut nimic altceva decât să poarte medalia el însuşi, deşi transpirat, şi să îşi lase prietenii să o încerce şi ei.

"Cred că medaliile sunt menite să fie în cutii", spune skateboarderul, citat de Sky News.

Anul acesta medaliile cu două feţe de la Jocurilor Olimpice conţin metal de la Turnul Eiffel, în timp ce forma a fost concepută de casa pariziană de bijuterii Chaumet, conform paginii oficiale a Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Medalia de bronz, cum este aceea câştigată de Huston, cântăreşte 525 g şi este fabricată din aliaj de cupru, staniu şi zinc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici