Camavinga, mijlocaşul lui Real Madrid, va rata începutul sezonului din cauza unei accidentări

Mijlocaşul francez al echipei Real Madrid, Eduardo Camavinga, va rata startul sezonului după ce a suferit o accidentare la genunchi în timpul antrenamentelor pentru Supercupă, a anunţat miercuri clubul din LaLiga.

Urmărește
40 afișări
Imaginea articolului Camavinga, mijlocaşul lui Real Madrid, va rata începutul sezonului din cauza unei accidentări

Camavinga, mijlocaşul lui Real Madrid, va rata începutul sezonului din cauza unei accidentări

„După testele efectuate astăzi, jucătorul nostru Eduardo Camavinga a fost diagnosticat cu o entorsă a ligamentului colateral intern al genunchiului stâng”, se arată într-un comunicat al clubului.

Accidentarea jucătorului în vârstă de 21 de ani s-a produs marţi, în timpul unui antrenament pe Stadionul Naţional din Varşovia, unde are loc miercuri meciul de Supercupă cu echipa italiană Atalanta.

Camavinga, care a jucat în patru meciuri pentru Franţa la Euro 2024, este probabil să lipsească până la şapte săptămâni, în timp ce Real începe duminică sezonul pentru apărarea titlului în LaLiga, la Mallorca.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici