Camelia Voinea anunţă retragerea Sabrinei Voinea după finala de la sol: „Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica. Atât am putut suporta”

  • Fosta gimnastă Camelia Voinea, mama şi antrenoarea Sabrinei Voinea, a transmis un mesaj după ce fiica ei s-a clasat pe locul 5 în finala la sol de la Jocurile Olimpice.
  • Camelia Voinea vorbeşte despre retragerea Sabrinei din sport.
  • Sabrina Voinea, una dintre cele mai promiţătoare sportive ale României din ultima perioadă, are 17 ani.
Urmărește
14013 afișări
Imaginea articolului Camelia Voinea anunţă retragerea Sabrinei Voinea după finala de la sol: „Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica. Atât am putut suporta”

Sabrina nu a ieşit din covor la nici o linie acrobatică, sunt toate aici,merita medalie! Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toţi cei care ne-aţi susţinut. Atât am putut suporta!”, a scris Camelia Voinea pe pagina de Facebook.  

Camelia Voinea  a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Seoul în 1988.

Sabrina Maneca Voinea a evoluat a şaptea la finala de la sol la Paris 2024 şi a fost notată cu 13.700. Voinea a depus o contestaţie dar nota nu a fost modificată.

Ana Bărbosu a fost notată tot cu 13,700. Aceasta s-a bucurat timp de un minut că a câştigat medalia de bronz, însă gimnasta din SUA Jordan Chiles, care a fost notată iniţial 13.666, a făcut contestaţie şi a terminat pe locul 3, cu nota 13.766.

Sabrina Maneca Voinea a fost prezentă şi în finala probei de bârnă, unde a terminat pe locul opt. Românca intrase în finală cu a cincea notă după calificări, dar din păcate a căzut de două ori de pe bârnă în evoluţia din finală.

Şi Nadia Comăneci a reacţionat

Nadia Comăneci a cerut explicaţii arbitrilor după finala de la sol.

Acest uimitor exerciţiu la sol trebuie revizuit. Trebuie să protejăm sănătatea mintală a sportivilor noştri prin a fi corecţi”, a scris Zeiţa de la Montreal pe pagina de Instagram, ataşând un clip cu exerciţiul Sabrinei Voinea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici