Camelia Voinea, mama Sabrinei Voinea: Merg până în pânzele albe, până se va face dreptate

Fosta gimnastă Camelia Voinea, mama şi antrenoarea Sabrinei, spune, miercuri, la revenirea în ţară, că nu va renunţa până nu se va face dreptate în ceea ce priveşte finala la sol de la Jocurile Olimpice: „Au vrut să credem că România este mică, dar noi românii suntem putenici şi nu vom lăsa”.

Urmărește
141 afișări
Imaginea articolului Camelia Voinea, mama Sabrinei Voinea: Merg până în pânzele albe, până se va face dreptate

Camelia Voinea, mama Sabrinei Voinea: Merg până în pânzele albe, până se va face dreptate

„Suntem puţin mai bine, şocate am fost alaltăieri după-amiază, spre finalul zilei. Nu ne vom lăsa, eu nu mă las atâta timp cât ştiu ce dificultate a avut Sabrina la sol, cât de corect a executat şi partea arttistică, şi partea acrobatică, faptul că au încercat să ne păcălească cu acea zecime... nu voi renunţa, merg până în pânzele albe, până se va face dreptate. Eu nu cer medalia nimănui, atât am spus pot fi la egalitate, Sabrina cu cea din America, dar este clar că Sabrina urcând cu această zecime de la sol are bronzul”, a declarat Camelia Voinea la Aeroportul Otopeni.

Ea spune că rezultatul final după reanalizarea exerciţiului ar putea fi dat joi: „Oricum până la finalizarea Jocurilor Olimpice, care e foarte aproape, va trebui să avem un rezultat final”.

Camelia Voinea a mulţumit românilor care au fost alături de ea şi de Sabrina: „Au vrut să credem că România este mică, dar noi românii suntem putenici şi nu vom lăsa”.

Sabrina Voinea a spus că se simte mai bine şi că îşi doreşte să se facă dreptate.

Sabrina Voinea Maneca a fost depunctată cu o zecime pentru că ar fi plecat într-o linie acrobatică cu călcâiul în afara liniei. Imaginile video şi foto infirmă această teorie, conform COSR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici