Campionul olimpic şi mondial en titre la săritura în înălţime, la spital

Campionul olimpic şi mondial en titre la săritura în înălţime, Gianmarco Tamberi, a fost internat la spital tocmai când trebuia să pornească spre Paris.

Urmărește
21406 afișări
Imaginea articolului Campionul olimpic şi mondial en titre la săritura în înălţime, la spital

Campionul olimpic şi mondial en titre la săritura în înălţime, la spital

Sportivul italian a ajuns la spital pentru o probabilă piatră la rinichi, ceea ce l-a obligat să îşi amâne plecarea spre Paris, conform Il Messaggero.

„Incredibil.... Nu poate fi adevărat. Ieri, la 2 ore după ce am scris <O merit> pe social media, am simţit o durere înţepătoare. Urgenţe, tomografie computerizată, ecografie, analize de sânge.... Probabil piatră la rinichi. Şi acum mă aflu, cu 3 zile înainte de cursa pentru care am sacrificat totul, întins în pat, neputincioas, cu 38,8 de febră”, a scris Tamberi pe Instagram.

Cu toate acestea, Gianmarco Tamberi nu intenţionează să renunţe şi va merge în continuare în Franţa: „Trebuia să plec astăzi la Paris şi să-mi încep călătoria spre acest mare vis, dar am fost sfătuit să amân zborul până mâine, în speranţa că, cu puţină odihnă, acest coşmar va lua sfârşit”.

În timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, Tamberi şi-a pierdut verigheta în timp ce flutura drapelul naţional.

Campion olimpic şi mondial en titre la săritura în înălţime, Tamberi urmează să intre în competiţie pe 7 august, când vor avea loc calificările la săritura în înălţime. Finala este prevăzută trei zile mai târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici