Cannavaro, record de selecţii în naţionala Italiei

Căpitanul Fabio Cannavaro a jucat, miercuri seară, în partida amicală cu echipa naţională a Elveţiei, meciul cu numărul 127 în reprezentativa Italiei, ceea ce înseamnă un record pentru "squadra azzurra", informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Cannavaro, record de selecţii în naţionala Italiei

Cannavaro, record de selecţii în naţionala Italiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cannavaro, record de selecţii în naţionala Italiei

Cannavaro l-a depăşit cu o selecţie pe fostul deţinătorul al recordului, fundaşul Paolo Maldini.

"Este o onoare pentru mine să port tricoul naţionalei, este visul tuturor copiilor. De asemenea, este o mare onoare să fiu alăturat lui Paolo Maldini, un fotbalist de excepţie şi un exemplu pentru toată lumea. Recordurile sunt făcute pentru a fi doborâte, iar pentru mine este o mare onoare şi o responsabilitate în acelaşi timp. Să nu uităm că cele 127 de selecţii la naţională au fost încununate cu titlul mondial câştigat în 2006", a spus Cannavaro.

Fabio Cannavaro crede că naţionala Italiei îşi poate apăra titlul mondial în Africa de Sud: "Mai întâi trebuie să ne calificăm şi apoi cu aceşti jucători tineri putem merge în Africa de Sud să ne apărăm titlul cucerit în urmă cu patru ani. Dacă vom fi la capacitate maximă nu vâd nicio formaţie să ne învingă. Nicio selecţionată nu este mai puternică".

Echipa naţională a Italiei a terminat la egalitate, miercuri în deplasare, scor 0-0, partida amicală disputată împotriva reprezentativei Elveţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici