Canotoarea Simona Radiş: „Suntem într-o ascensiune continuă”

Cu ocazia primirii la Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti a sportivilor din delegaţia Team Romania de la canotaj, gimnastică şi tenis de masă care s-au întors de la Jocurile Olimpice de la Paris, Simona Radiş, Sabrina Maneca Voinea şi Eduard Ionescu au făcut scurte declaraţii.

Urmărește
189 afișări
Imaginea articolului Canotoarea Simona Radiş: „Suntem într-o ascensiune continuă”

Sursă imagine: Mediafax Foto

Simona Radiş, câştigătoare a două medalii, una de aur şi una de argint a spus:

„În spatele nostru e o adevarata armată care munceşte zilnic alături de noi. Ei nu se văd dar există şi ne împing mereu să cucerim noi şi noi rezultate, din ce în ce mai importante.

Spuneam înainte de plecarea la Jocurile Olimpice că va fi greu. A fost. Rezultatele sunt foarte bune, mult mai bune decât la ediţia trecută. Suntem într-o ascensiune continuă şi cu siguranţă canotajul va fi din ce în ce mai înfloritor.

Mulţumesc tuturor în numele echipei şi mulţumesc şi echipei, pentru că împreună suntem mai puternici.”

La rândul ei, Sabrina Maneca Voica, gimnasta aflată în mijlocul unei controverse după finala de la sol, unde se consideră că a fost depunctată pe nedeprept, a declarat:

„Sper că toată această problemă să se rezolve până la capăt şi să ne bucurăm de un rezultat foarte bun, aşa cum ne-am bucurat când am terminat exerciţiile. Sper să fie bine în continuare, îi felicit pe toţi şi vă mulţumesc că ne-aţi fost alături.”

Din partea sportivilor de la tenis de masă a vorbit cel mai tânăr reprezentant, Eduard Ionescu (19 ani) care chiar dacă nu a ajuns în fazele superioare ale competiţiei de simplu, a furnizat un rezultat surpriză în primul tur.

„La Paris a fost un concurs foarte greu, cu foarte multă presiune. Din păcate nu de fiecare dată reuşim să aducem rezultatele pe care ni le propunem. Avem resursele si încrederea necesară că pe viitor va fi mult mai bine şi vom face tot posibilul pentru următoarea olimpiadă. ”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici