Canotorii echipajului României de opt rame plus cârmaci au obţinut locul cinci la Jocurile Olimpice

Echipajul masculin de opt rame plus cârmaci a obţinut sâmbătă locul cinci în cadrul probei olimpice de la Paris 2024. Medaliile de aur au revenit bărcii Marii Britanii, urmată de Olanda şi Statele Unite.

Urmărește
470 afișări
Imaginea articolului Canotorii echipajului României de opt rame plus cârmaci au obţinut locul cinci la Jocurile Olimpice

Canotorii echipajului României de opt rame plus cârmaci au obţinut locul cinci la Jocurile Olimpice

Barca românească de opt rame plus cârmaci masculin îi are în componenţă pe Constantin Adam, Florin Arteni, Bogdan Baitoc, Marius Vasile Cozmiuc, Laurenţiu Danciu, Florin Sorin Lehaci, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc şi pe cârmaciul Adrian Munteanu.

Aceştia au trecut linia de sosire pe locul cinci, cu timpul de 5 minute, 30 de secunde şi 15 sutimi, locul patru revenind Germaniei, iar locul 6 Australiei.

Tricolorii au avut un start de cursă mai slab, trecând ultimii la 500 de metri şi, în ciuda faptului că au fost momente când au avut cel mai bun ritm de vâslire, nu au reuşit să recupereze decât un singur loc.

România încheie evoluţia la Jocurie Olimpice de la Paris 2024 în probele de canotaj cu participarea la nouă finale, din care a reuşit să obţină două medalii de aur şi trei de argint.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici