Carlo Ancelotti se gândeşte la retragere după ce se va despărţi de Real: nu sunt atât de încântat să antrenez o echipă naţională

Carlo Ancelotti spune că se aşteaptă ca Real Madrid să fie ultima echipă pe care o va antrena şi că nu este "atât de încântat" să antreneze o echipă naţională.

Urmărește
2250 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti se gândeşte la retragere după ce se va despărţi de Real: nu sunt atât de încântat să antrenez o echipă naţională

Ancelotti are contract pe Santiago Bernabeu pentru încă doi ani.

Sezonul trecut, Brazilia a sperat să îl atragă. Cu toate acestea, antrenorul în vârstă de 65 de ani nu este încântat de gândul de a schimba o echipă de club pentru o naţională, conform AP.

"Ideea mea este că Real Madrid va fi ultimul meu club", a declarat el pentru podcastul Obi One al fostului mijlocaş al lui Chelsea Jon Obi Mikel. "Dacă există o oportunitate pentru o echipă naţională, nu ştiu. Nu sunt atât de încântat să antrenez o echipă naţională pentru că aş pierde ceea ce îmi place cel mai mult, viaţa de zi cu zi. Să fiu aici, să pregătesc antrenamentele, să vorbesc cu jucătorii, să pregătesc meciurile. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Acesta este sezonul meu cu numărul 29 ca antrenor. Este adevărat că am câştigat multe, dar imaginaţi-vă numărul de titluri pe care le-am pierdut", a spus antrenorul italian.

Ancelotti a fost primul antrenor care a câştigat titlul în cele mai puternice cinci ligi din Europa. El este, de asemenea, cel mai de succes antrenor din istoria Ligii Campionilor: A câştigat cu Real Madrid în 2014, 2022 şi 2024 şi cu AC Milan în 2003 şi 2007.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici