Carlos Alcaraz a cedat doar 4 game-uri, la debutul la Jocurile Olimpice

Povestea de basm a jucătorului de tenis libanez Hady Habib, numărul 275 mondial şi adversar al lui Carlos Alcaraz (3 ATP), sâmbătă, în primul tur al Jocurilor Olimpice de la Paris, s-a încheiat.

Urmărește
147 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz a cedat doar 4 game-uri, la debutul la Jocurile Olimpice

Carlos Alcaraz a cedat doar 4 game-uri, la debutul la Jocurile Olimpice

Spaniolul Carlos Alcaraz şi-a adjudecat victoria cu 6-3, 6-1, în doar 72 de minute. Libanezul, care nu jucase niciodată un meci în marele circuit, a cedat, dar nu fără luptă.

Tânărul de 21 de ani, foarte eficient la serviciu, îl va înfrunta în turul următor pe învingătorul meciului dintre britanicul Cameron Norrie (44 ATP) şi olandezul Tallon Griekspoor (27 ATP).

Tragerea la sorţi a fost echitabilă pentru spaniol, favoritul numărul doi întâlnind un jucător care a intrat în turneu ca rezervă datorită faptului că joacă în competiţia de dublu.

Alcaraz a câştigat setul inaugural cu 6-3, fără să se întrebuinţeze în mod deosebit. Ambii avea în faţă şi perspectiva unui joc de dublu, în aceeaşi zi, astfel că efortul depus a fost unul în concordanţă.

În ciuda faptului că şi-a copleşit în mare măsură adversarul, Alcaraz nu l-a dominat în totalitate. El a fost un pic mai lent în acest meci, probabil menajându-se pentru meciul de dublu jucat alături de Nadal, mai târziu.

Totuşi, spre deosebire de setul de deschidere, Alcaraz a ridicat nivelul de joc şi nu a mai cedat decât un singur game. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici