Carlos Alcaraz îl învinge pe Mark Lajal şi ajunge în turul doi la Wimbledon

Carlos Alcaraz, al treilea favorit, a trecut de un test dificil în tentativa de apărare a titlului său de la Wimbledon, spaniolul învingându-l cu mici emoţii pe estonianul Mark Lajal, venit din calificări, cu 7-6(3), 7-5 6-2 pentru a se califica luni în turul doi al Grand Slam-ului pe iarbă.

53 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz îl învinge pe Mark Lajal şi ajunge în turul doi la Wimbledon

Sursa foto: Mediafax Foto

Jucătorul în vârstă de 21 de ani, care încearcă să adauge un al patrulea trofeu de Grand Slam în palmaresul său, după triumful de luan trecută de la Roland Garros, şi-a pierdut serviciul la jumătatea unui set inaugural cu un tenis de înaltă calitate, prestat de ambele părţi ale fileului. Alcaraz a revenit cu rebreak şi a câştigat apoi setul în tiebreak.

Lajal a reuşit din nou break-ul pe serviciul lui Alcaraz la începutul setului următor, dar numărul 269 mondial nu a reuşit să fructifice avantajul, iar adversarul său a revenit imediat, cu un rebreak la zero, înainte de a se impune din nou pe serviciul estonianului în al 11-lea game, pentru un avantaj de un break, valorificat imediat, pentru 7-5 şi 2-0 la seturi.

În setul al treilea, spaniolul şi-a îmbunătăţit şi mai mult jocul, reuşind să facă break-ul chiar în debut, după care nu a mai cedat decât două game-uri, închizând meciul după două ore şi 24 de minute.

În turul doi, Alcaraz îl va întâlni pe câştigătorul partidei dintre australianul Vukic şi autriacul Ofner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici