Carlos Alcaraz îşi va apăra duminică titlul la Wimbledon

Deţinătorul titlului a trecut azi, în semifinale, de rusul Daniil Medvedev, în patru seturi.

Urmărește
271 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz îşi va apăra duminică titlul la Wimbledon

Carlos Alcaraz îşi apără titlul în finala de la Wimbledon

Jucătorul de tenis Carlos Alcaraz şi-a câştigat astăzi locul în finala ediţiei din acest an de la Wimbledon, al 3-lea turneu de Mare Şlem al anului.

În prima semifinală, spaniolul, 21 de ani şi locul 3 ATP, s-a impus cu scorul 6-7 (1), 6-3, 6-4, 6-4, după două ore şi 55 de minute de joc, în faţa rusului Daniil Medvedev.

Longilinul Daniil (1,98 metri înălţime), 28 de ani şi locul 5 ATP, a început disputa în forţă.

A condus cu 3-1 şi cu 5-2, dar Carlos a egalat şi a reuşit să ducă setul în prelungiri, unde Daniil a continuat să fie mai eficient.

Manşele 2 şi 3 au fost „survolate” de Alcaraz fără prea mari emoţii. El nu i-a permis adversarului nicio minge de break.

În setul 4, Alcaraz a început cu break, a fost „întors”, dar a reuşit să închidă semifinala înainte să se ajungă în decisiv.

Alcaraz îşi va apăra duminică titlul cucerit în 2023, când l-a bătut pe Novak Djokovic.

Adversar îi va fi acelaşi Djokovic sau italianul Lorenzo Musetti, care se vor afla faţă în faţă în cea de-a doua semifinală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici