Carmen Amariei se antrenează cu echipa masculină "U" Cluj

Handbalista Carmen Amariei Lungu se antrenează, de sâmbătă, cu echipa masculină de Divizia A, "U" Hasit Cluj, motivându-şi decizia prin faptul că doreşte să fie pregătită fizic, indiferent dacă FR Handbal va valida sau nu decizia de suspendare pe durata de doi ani cerută de clubul "U" Jolidon.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Carmen Amariei se antrenează cu echipa masculină "U" Cluj

Amariei Lungu se antrenează cu echipa masculină "U" Cluj

Antrenorul formaţiei masculine "U" Hasit Cluj, Liviu Jurcă, cel care a pregătit la rândul său "U" Jolidon în urmă cu trei sezoane, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu a putut să n-o ajute pe sportivă. "Pe mine nu mă interesează cine ce a greşit. Sunt antrenor şi ştiu ce înseamnă pentru un sportiv să nu fie antrenat o perioadă mai lungă. Unii vor fi probabil deranjaţi că am primit-o pe Carmen la pregătiri, dar la fel am făcut şi cu sora ei, când «U» Jolidon a suspendat-o. După trei săptămâni i-au ridicat suspendarea şi i-a prins bine că s-a pregătit cu noi", a spus Liviu Jurcă, tatăl internaţionalului Rareş Jurcă.

Tehnicianul de la "U" Hasit a mai spus că jucătorii săi s-au bucurat s-o aibă coechipieră pe Carmen Amariei Lungu. "S-au bucurat cu toţii, dar au grijă la pregătiri să nu se ajungă la accidentări. Ne-ar trebui un inter în echipă, că avem accidentări", a glumit Jurcă, care se află duminică la Baia Mare, pentru partida din runda a patra, cu Minaur II, din Seria D a Diviziei A.

Comisia de Disciplină a FR Handbal a suspendat-o pe handbalista în vârstă de 29 de ani, marţi, pe o perioadă de doi ani, la cererea clubului "U" Jolidon, pe motive de indisciplină. Decizia trebuie validată însă de Consiliul de Administraţie al FR Handbal, într-o şedinţă, programată, cel mai probabil la 9 octombrie.

Carmen Amariei Lungu, care a angajat avocaţi pentru a-şi apăra cauza, s-a prezentat la antrenamentele echipei "U" Jolidon şi după aflarea deciziei Comisiei de Disciplină, dar nu a mai fost primită de antrenorul Gheorghe Covaciu, care a motivat că nu poate trece peste decizia conducerii clubului.

"Dacă ne împăcăm, cumva, ea poate să evolueze pentru noi, dar numai după un an. În această perioadă, poate face ceea ce doreşte, dar noi nu suntem obligaţi să o plătim", a declarat şi Mircea Cucuian, managerul echipei clujene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici