Cartonaş roşu pentru fair-play: De ce a fost pedepsit un fotbalist din Norvegia

Publicat: 04 05. 2012, 19:18
Actualizat: 30 03. 2020, 02:09

Talat Abunima, atacant al echipei Sandved, un mic oraş din estul Norvegiei, i-a explicat arbitrului că a căzut singur în suprafaţa de pedeapsă şi că nu a fost atins de niciun jucător al adversarilor. Arbitrul i-a acordat mai întâi cartonaşul galben jucătorului pentru afirmaţiile sale şi, cum acesta a insistat să suţină că nu este penalti, centralul l-a eliminat.

„Fotbaliştii nu cunosc legile jocului”, a explicat arbitrul decizia luată.