Cârţu: Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Bistriţa

Tehnicianul Sorin Cârţu a declarat că speră ca formaţia Pandurii Târgu Jiu să obţină un rezultat pozitiv, sâmbătă, în meciul cu Gloria Bistriţa, deşi are probleme de efectiv.

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Bistriţa

Cârţu: Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Bistriţa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu vreau să fac alte comentarii, dar Pandurii n-au câştigat niciun punct la Bistriţa şi n-ar fi nimic nou acum. Eu sper că putem să facem o nouă premieră şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Bistriţa, chiar dacă suntem prejudiciaţi în ceea ce priveşte efectivul", a declarat Cârţu.

"Noi am realizat premiere anul acesta şi cu alte echipe. Îmi displace această situaţie în care sunt pus, dar nu am ce face, nu sunt de acord cu ea dar sunt pus în faţa unui fapt împlinit şi lucruri de acest gen, că sunt accidentări, că sunt suspendări, nu am ce face. Din campionatul viitor trebuie să ne acoperim şi să învăţăm ceva ca să nu se mai întâmple nimic din ceea ce s-a întâmplat în returul acesta. Dacă suntem capabili de o analiză şi o reacţie şi să tragem o concluzie constructivă şi obiectivă care să fie în interesul echipei", a mai spus Cârţu.

Este un meci cu un specific aparte

"Este un meci cu un specific aparte. Ce să mai comentez acum de observatorul Romică Paşcu? Nu vreau să mai discut apriori despre ceea ce s-ar putea întâmpla acolo. Vedem ce va fi la faţa locului. Este ceva ciudat însă şi faptul că nu ne televizează. Gloria Bistriţa a avut vreun meci televizat în acest retur? Nu a avut şi de asta spun că meciul are un specific aparte. Şi cu asta am spus tot", a precizat tehnicianul.

Cârţu are amintiri neplăcute de la Bistriţa

"Am plecat odată de pe bancă la Bistriţa pentru că eram obligat de evenimentele respective. Pentru că tot aşa era un meci cu specific aparte ca şi ăsta. Întotdeauna când mă duc acolo mă aştept la multe, la ce e mai rău. Cel puţin din '90, când eram la Craiova, tot timpul a fost aşa. Nu vreau să mai vorbesc despre problemele lor, vorbesc despre echipa mea şi problemele pe care noi le avem".

Pandurii Târgu Jiu va întâlni, sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici