Câştigătorii turneului de la Wimbledon vor primi aproape un milion de euro

Învingătorii ediţiei 2009 a turneului de tenis de la Wimbledon în probele de simplu vor primi aproximativ 960.000 de euro fiecare, au anunţat, marţi, organizatorii, citaţi de AFP.

Urmărește
2 afișări

Premiile respective sunt cu 100.000 de lire sterline mai mari decât în 2008, când trofeele au fost cucerite de Rafael Nadal şi, respectiv, Venus Williams, însă exprimate în euro se află în scădere, din cauza deprecierii masive a monedei britanice, în ultimul an

În 2009, totalul premiilor în turneu se ridică la 12,55 milioane lire sterline (aproximativ 14,11 milioane de euro) şi, în premieră, terenul central, cu o capacitate de 40.000 de spectatori (cu 3.500 mai mult decât în 2008), va putea fi acoperit în totalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici