Cel mai bogat turneu de tenis din toate timpurile începe miercuri, la Riad: câştigătorul ia 6 milioane de dolari

Six Kings Slam începe de miercuri la Riad: şase vedete din tenis vor concura pentru un premiu uriaş, după ce au primit deja câte 1,5 milioane de dolari doar pentru participare.

Urmărește
443 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat turneu de tenis din toate timpurile începe miercuri, la Riad: câştigătorul ia 6 milioane de dolari

Nadal mai încasează un cec uriaş, înaintea retragerii din tenis

Arabii nu glumesc. După ce au adunat vedete din fotbal, în frunte cu Cristiano Ronaldo, şi au devenit Mecca boxului profesionist, acum se implică şi în tenis, al doilea cel mai urmărit sport la nivel global.

Va fi cel mai bogat spectacol pus în scenă vreodată. Şase campioni sunt provocaţi la duel, în perioada 16-19 octombrie (transmis la SuperTennis în direct), în „Six Kings Slam”, care are loc la Riad, Arabia Saudită.

Printre cei şase se numără şi numărul 1 mondial, italianul Jannik Sinner, alături de el adversarul său din finala de la Shanghai, sârbul Novak Djokovic.

Vor mai fi acolo şi spaniolul Rafael Nadal (care şe retrage din tenis la finalul sezonului), numărul 2 mondial, spaniolul Carlos Alcaraz, rusul Daniil Medvedev şi danezul Holger Rune.

Nalda şi Djokovic, direct în semifinale

Fiecare jucător va câştiga un milion şi jumătate de dolari pentru prezenţă. Câştigătorul va primi în plus 6 milioane de dolari (mai mult decât a câştigat Sinner pentru titlurile de la Australian Open şi de la US Open la un loc).

Tabloul prevedere intrarea superstarurilor Djokovic şi Nadal direct în semifinale şi, în consecinţă, vor fi doar două sferturi de finală care le vor da adversarii.

Aceste două meciuri sunt programate pe 16 octombrie: Sinner-Medvedev va desemna adversarul lui Djokovic, iar Alcaraz-Rune va da rivalul lui Nadal.

Semifinalele se vor disputa pe 17 octombrie, iar finala mare şi cea mică (se decide cine va ocupa locul 3) vor avea loc pe 19 octombrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici