Cel mai talentat pilot român de karting participă la FIA Motorsport Games 2024

  • România va participa la FIA Motorsport Games 2024, o competiţie internaţională de prestigiu, care reuneşte cei mai buni piloţi din întreaga lume.
  • Tânărul şi talentatul pilot David Cosma Cristofor va concura sub culorile tricolorului la disciplina karting Sprint seniori.
Urmărește
29 afișări
Imaginea articolului Cel mai talentat pilot român de karting participă la FIA Motorsport Games 2024

David Cosma Cristofor, licenţiat al Federaţiei Române de Karting, este deja recunoscut ca fiind cel mai bun pilot din generaţia sa, având în palmares cinci titluri consecutive de campion naţional. Acesta a obţinut victorii la competiţii internaţionale de prestigiu, inclusiv WSK Final Cup şi Trofeo Andrea Margutti, şi a devenit vicecampion mondial în 2023 la Rokcup Superfinal, câştigând şi Trofeo Ayrton Senna.

În cadrul FIA Motorsport Games, David va avea patru sesiuni de antrenament pe 24 octombrie, urmate de calificări pe 26 octombrie. Cursa finală va avea loc pe 27 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici