Celtic Glasgow a semnat cu portarul danez Kasper Schmeichel

Căpitanul Danemarcei, care a jucat recent la Campionatul European, se alătură celor de la Celtic liber de contract, după ce a petrecut sezonul trecut la Anderlecht, în Belgia.

Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Celtic Glasgow a semnat cu portarul danez Kasper Schmeichel

Celtic Glasgow a semnat cu portarul danez Kasper Schmeichel

În vârstă de 37 de ani, el a jucat anterior pentru echipa din Ligue 1 Nice, în sezonul 2022-23, după o lungă perioadă la Leicester City, unde a câştigat Premier League în 2016 şi Cupa FA 2021.

După 479 de meciuri pentru Foxes în 11 sezoane, el se află pe locul al treilea în lista all-time a apariţiilor la Leicester.

Schmeichel şi-a făcut debutul internaţional în 2013 şi are 105 selecţii pentru Danemarca.

„Sunt absolut încântat să mă alătur lui Celtic şi abia aştept să încep", a declarat Schmeichel.

„Celtic este unul dintre cele mai bune cluburi de fotbal din lume, un nume masiv şi un loc de adevărată pasiune şi succes. Celtic este ceea ce înseamnă fotbalul".

Danezul se va reîntâlni cu Brendan Rodgers, care a condus Leicester din 2019 până în 2023 înainte de a reveni la Celtic.

„Sunt foarte încântat să îl aduc pe Kasper la Celtic", a spus Rodgers, citat de site-ul clubului. „El este un portar de calitate reală şi cineva cu capacitatea şi personalitatea de a fi grozav pentru noi".

Schmeichel se va alătura lui Celtic în Statele Unite într-un turneu de pre-sezon, înainte de a da piept cu Kilmarnock, în deschiderea Premiership-ului scoţian, pe 4 august.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici