CFR Cluj a făcut spectacol cu Neman, Corvinul a cedat în Croaţia

Una caldă şi una rece, în această seară, în cupele europene la fotbal, pentru echipele noastre care au evoluat în deplasare.

Urmărește
1296 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a făcut spectacol cu Neman, Corvinul a cedat în Croaţia

CFR, la încălzire FOTO: Facebook CFR 1907 Cluj

CFR Cluj a dispus joi seară, cu 5-0, de formaţia bielorusă Neman Grodno, în returul din turul doi preliminar din Conference League.

Pentru ardeleni au punctat Muhar (17), Bîrligea (40 şi 57), Korenica (59) şi Nkololo (90+3).

Meciul s-a jucat în Ungaria, la Gyor, iar în tur a fost 0-0, astfel că trupa lui Dan Petrescu merge mai departe fără emoţii.

Tot joi seară, deţinătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara, s-a duelat, în cadrul manşei secunde a turului 2 preliminar al Europa League, cu Rijeka.

Gruparea croată a învins cu 1-0 pe teren propriu prin golul marcat de slovenul Dejan Petrovic, în minutul 12. În minutul 76, atacantul hunedorenilor Sergiu Buş a ratat un penalty. 

Cum în tur a fost 0-0, Rijeka se califică mai departe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici