CFR Cluj a luat bătaie în Cipru şi a ratat calificarea în grupele Conference League

  • Fotbaliştii de la CFR Cluj au luat bătaie joi, în Cipru.
  • Formaţia din Cluj-Napoca a fost eliminată din Conference League deşi în tur a câştigat cu 1-0.
Urmărește
509 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a luat bătaie în Cipru şi a ratat calificarea în grupele Conference League

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Partida Pafos-CFR Cluj s-a încheiat cu scorul 3-0. Scorul a fost deschis de brazilianul Jaja în minutul 28. A fost 2-0 peste trei minute prin golul înscris de spaniolul David Goldar, iar golul al treilea a apărut în minutul 49. Atunci a marcat suedezul Muamer Tankovic din penalti. Ciprioţii au avut şi un gol anulat pentru poziţie de ofsaid în prelungirile primei reprize.

În urma acestui rezultat, CFR a ratat calificarea în Conference League care se va desfăşura într-un nou format, fără grupe, la fel ca în Champions League şi Europa League. Nu vor mai exista meciuri tur-retur, iar fiecare din cele 36 de echipe calificate va disputa 6 meciuri.

La final, se va alcătui un clasament general pe baza punctelor obţinute de fiecare echipă. Primele opt clasate vor merge în optimile de finală ale competiţiei, în timp ce locurile 9-24 vor juca un play-off de calificare, tur-retur. Tragerea la sorţi va avea loc vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici