CFR Cluj a remizat cu Chelsea, scor 0-0, în Liga Campionilor (Galerie Foto)

Campioana României, CFR Cluj, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei engleze Chelsea Londra, contând pentru etapa a doua a grupei A a Ligii Campionilor, transmite trimisul MEDIAFAX.

160 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a remizat cu Chelsea, scor 0-0, în Liga Campionilor (Galerie Foto)

CFR Cluj a remizat cu Chelsea, scor 0-0, în Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

În minutul 79, după o acţiune prelungită de atac a clujenilor, mingea a ajuns în centru la Eugen Trică, iar acesta şutează de la 22 de metri, dar minea loveşte bara din dreapta porţii apărate de Petr Cech şi iese în afara terenului.

CFR: 44. Stăncioiu - 2. Tony, 20. Cadu, 27. De Sousa, 33. Pereira - 31. Dani, 6. Mureşan, 7. Dubarbier, 10. Trică (29. Didi '89), 19. Culio - 17. Kone. Anternor: Maurizio Trombetta.

Chelsea: 1. Cech - 17. Bosingwa, 33. Alex, 26. Terry, 18. Bridge - 12. Obi Mikel, 13. Ballack - 21. S. Kalou (39. Anelka '46), 8. Lampard, 15. Malouda (9. Di Santo '74) - 11. Drogba (35. Belletti '58). Antrenor: Luiz Felipe Scolari.

Cartonaşe galbene: Pereira '71, Dani '90 / Alex '40, Anelka '78

Partida CFR Cluj - Chelsea Londra a fost arbitrată de o brigadă din Germania, avându-l la centru pe Florian Meyer. Meyer a fost ajutat la cele două linii Sonke Glindemann şi Detlef Scheppe. Rezervă a fost Peter Gagelmann.

Delegatul UEFA a fost desemnat islandezul Gudmundur Petursson, în timp ce observator de arbitri a fost austriacul Johann Hantschk.

Tabela electronică inaugurată cu ocazia acestu meci şi care a costat un milion de euro a avut unele probleme tehnice.

Înainte de începutul meciului, suporterii echipei CFR au afişat un banner imens, care acoperea aproape un sfert din peluză pe care era desenat jucătorul argentinian Culio, având dinţi de vampiri, manta şi rupând Big Ben-ul. Pe banner scria "Draculio".

Germanul Michael Ballack a fost huiduit la fiecare atingere de balon, după ce a comis un fault în primele 15 minute la Pereira, iar Pereira i-a întins mâna, însă germanul a refuzat şi i-a reproşat arbitrului Meyer că a acordat fault pentru CFR.

La meci au asistat 20.620 de şersoane, un record pentru CFR, între care şi circa 600 de fani ai formaţiei Chelsea.

În minutul 58, Didier Drogba s-a accidentat şi a părăsit terenul pe targă, fiind înlocuit cu Juliano Belletti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici