CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1

CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1

Golul gazdelor a fost marcat de Ysouff Kone '40, în timp ce reuşita formaţiei gorjene a fost semnată de Martinovici '32.

În minutul 32, fundaşul echipei din Târgu Jiu, Martinovici, a reuşit să marcheze cu o lovitură de cap de la şase metri, în urma unui corner bătut de pe partea stângă.

În minutul 40, atacantul formaţiei clujene, Yssouf Kone a scăpat singur spre poarta apărată de portarul Stanca şi după o cursă de aproape 25 de metri a înscris cu un şut din marginea careului de 16 metri.

CFR Cluj: 1. Claro - 2. Tony, 18. Viera, 15. Alcantara, 4. Panin - 31. Dani - 23. Mara (77. Deac '31), 8. Peralta (99. Ruiz '60), 19. Culio, 7. Dubarbier - 17. Y. Kone. Antrenor: Antonio Conceicao.

Pandurii: 1. Stanca - 14. Popete, 18. Martinovici, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso - 21. Fl. Stîngă, 24. Murgan, 10. Vasilache (20. Pârvu '80), 29. Grecu - 25. Tremonti (9. Tilincă '57), 23. Raskovici (7. Arieta '73). Antrenor Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Culio '81 / Grecu '45, Murgan '62, Stanca '84, Popete 90.

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitrii formată din Florin Ghimbăşan (central), Dragoş Iliescu şi Adrian Ghinguleac (asitenţi), Teodora Albon (rezervă). Observatori la acest meci au fost desemenţi Cornel Sorescu şi Mircea Stoenescu.

La partida de pe arena din Cluj-Napoca au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici