Charles Leclerc aduce victoria Ferrari pe teren propriu

  • Charles Leclerc a oferit o bucurie imensă fanilor Ferrari, câştigând Marele Premiu al Italiei pe circuitul de la Monza.
  • Pilotul a trecut primul linia de sosire, urmat îndeaproape de Oscar Piastri de la McLaren.
Urmărește
251 afișări
Imaginea articolului Charles Leclerc aduce victoria Ferrari pe teren propriu

Imediat după victorie, Leclerc şi-a exprimat entuziasmul prin radio: „Cum mă faci să visez, cum mă faci să visez... Este fantastic!".

Pilotul a mulţumit întregii echipe pentru efortul depus, descriind sezonul ca fiind „de infarct, între vârfuri şi coborâşuri".

În momentul în care Leclerc a intrat la boxe, fanii au invadat pista, creând o atmosferă electrizantă, scrie ANSA.

Pilotul a declarat că victoria a fost la fel de emoţionantă ca prima sa victorie la Monza din 2019, în primul său an la Ferrari. Adresându-se mulţimii entuziaste, Leclerc a strigat „Forza Ferrari!", primind în schimb ovaţii furtunoase din partea spectatorilor.

Evenimentul a atras şi alte personalităţi sportive. Marcell Jacobs, campion olimpic la 100 de metri şi la 4x100 la Tokyo, a fost prezent la cursă. El şi-a exprimat entuziasmul pentru viitoarea sosire a lui Lewis Hamilton la Ferrari în sezonul următor, descriind-o ca „o combinaţie perfectă".

Jacobs, prezent pentru a treia oară la o cursă de Formula 1, a mărturisit că este un mare fan al acestui sport şi că şi-ar dori să încerce să conducă o maşină de Formula 1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici