Chelsea, fără fundaşii John Terry şi Ashley Cole

Fundaşii echipei Chelsea Londra, John Terry şi Ashley Cole, vor fi indisponibili mai multe săptămâni, din cauza unor accidentări, ei urmând să rateze meciurile cu Schalke 04, din Liga Campionilor, dar şi pe cel dintre Anglia şi Croaţia, din preliminariile Euro-2008.

Urmărește
2 afișări

John Terry a fost supus, vineri, unei intervenţii chirurgicale la genunchi, în urma unor probleme care l-au făcut indisponibil pentru meciurile reprezentativei Angliei cu Estonia şi Rusia. "Terry a fost operat şi va lipsi două sau trei săptămâni. John a încercat totul pentru a fi apt pentru echipa naţională şi în ultimul moment, la antrenament, s-a accidentat din nou. Avem o echipă mare şi trebuie să rezolvăm această situaţie", a punctat managerul clubului Chelsea, Avram Grant, informează site-ul uefa.com.

Accidentarea lui Terry vine după ce un alt fundaş de la Chelsea, Ashley Cole, s-a accidentat tot în timpul prezenţei sale la echipa naţională. El a suferit o leziune la gleznă în timpul întâlnirii cu Estonia, de sâmbăta trecută, şi ar putea fi indisponibil aproximativ o lună.

În afara întâlnirilor din campionatul Angliei, John Terry şi Ashley Cole vor rata şi partidele cu Schalke 04, din 24 octombrie şi 6 noiembrie, dar sunt şi incerţi pentru jocul Anglia - Croaţia, din 21 noiembrie, crucial pentru calificarea reprezentativei Albionului la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici