- Home
- Sport
- BUCUREŞTI, (26.08.2024, 14:23)
-
Laura Buciu
Laura Buciu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cheltuielile Premier League au scăzut cu 800 de milioane de lire sterline
Cheltuielile de transfer ale cluburilor din Premier League sunt cu 800 de milioane de lire sterline mai mici decât vara trecută, în timp ce perioada deschisă de transferuri intră în ultima sa săptămână, conform BBC.
Urmărește
110 afișări
Imagine cu caracter ilustrativ
Potrivit datelor de la Football Transfers, extern, cluburile au cheltuit un record de 2,3 miliarde de lire sterline pe noi achiziţii în vara anului 2023, dar au plătit 1,5 miliarde de lire sterline - până în prezent - în exerciţiul actual.
Cheltuielile totale pentru anul calendaristic 2024 (1,6 miliarde de lire sterline) sunt, de asemenea, mult mai mici decât în 2023 (3,1 miliarde de lire sterline), deşi acest decalaj se va reduce în zilele următoare, pe măsură ce se încheie tranzacţii până la termenul limită de vineri.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Centrul Global de Angajament (GEC) din cadrul Departamentului de Stat al SUA, acuzat de republicani că-i cenzurează pe americani, se închide după ce a rămas fără finanțare. Elon Musk l-a catalogat ca fiind „cel mai mare infractor din SUA”
-
ISU Tulcea, despre incidentul aviatic: nu au fost înregistrate apeluri la 112
-
MApN: în judeţul Tulcea a fost detectată o ţintă aeriană de mici dimensiuni
-
Azerbaidjanul „se aşteaptă ca partea rusă să recunoască” doborârea avionului de pasageri
Cluburile din prima ligă engleză au încheiat acelaşi număr de contracte ca şi cele din La Liga (ambele 105) în timpul perioadei de vară, mai puţine decât cele din Serie A (115) şi Bundesliga (135) şi mai multe decât echipele din Ligue 1 (78).
Cu toate acestea, suma totală cheltuită de Premier League rămâne semnificativ mai mare decât cea a celorlalte patru campionate europene de top - Italia (617 milioane de lire sterline), Franţa (529 milioane de lire sterline), Spania (435 milioane de lire sterline) şi Germania (462 milioane de lire sterline).
Numărul împrumuturilor în Premier League a scăzut, de asemenea, cu doar cinci faţă de 26 vara trecută.
Cluburile din Premier League au cheltuit doar 100 de milioane de lire sterline în perioada de transfer din ianuarie. Aceasta a fost cea mai mică cifră din ianuarie 2012 (60 de milioane de lire sterline) - cu excepţia celei din ianuarie 2021 (70 de milioane de lire sterline), când activităţile au fost limitate de pandemie.
Perioada de transferuri de vară a urmat această tendinţă, experţii citând drept unul dintre factori respectarea normelor privind profitul şi durabilitatea (PSR).
Între 14 iunie, data deschiderea perioadei, şi 30 iunie, a fost o avalanşă de afaceri, provocată de încheierea anului financiar al Premier League.
Cluburile nu pot pierde mai mult de 105 milioane de lire sterline pe o perioadă de trei ani - şi mai puţin dacă au petrecut o parte din această perioadă în Championship.
„Mai sunt încă cinci zile, dar în afară de Chelsea şi de cheltuielile din partea promovatei Ipswich şi a ambiţioasei Brighton, pare să fie o piaţă mai moderată şi mai ponderată decât de obicei”, a declarat Paul MacDonald de la Football Transfers.
„PSR şi valoarea supraumflată percepută a jucătorilor de pe piaţă - în special atunci când vine vorba de transferuri din Premier League în Premier League - au însemnat că majoritatea echipelor sunt, în general, mai prudente în jurul sosirilor, dar şi în jurul valorilor acestor jucători”.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Adrian Sârbu: Ce se va alege de copilul tău – suprema ta investiție – după 12 ani de școală la stat în „România Educată” a lui Iohannis? Nu știi și te enervezi. Sau știi și te enervezi
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Israelul a efectuat atacuri aeriene asupra aeroportului internațional din Yemen. A fost vizată infrastructura militară a rebelilor Houthi
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Măsurile disperate pe care le iau chinezii ca să încurajeze natalitatea. Îi învaţă pe tineri chiar şi cum să meargă la întâlniri şi să se îndrăgostească
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe