China Open: Emma Răducanu este ultimul nume mare care se retrage din turneu. Care este motivul

Fosta campioană de la US Open, Emma Răducanu, a devenit ultima jucătoare care s-a retras de la China Open, după ce britanica a declarat că nu va participa la turneul WTA 1000 din cauza unei accidentări la picior.

Urmărește
135 afișări
Imaginea articolului China Open: Emma Răducanu este ultimul nume mare care se retrage din turneu. Care este motivul

China Open: Emma Răducanu este ultimul nume mare care se retrage din turneu. Care este motivul

Răducanu s-a confruntat cu probleme de sănătate de când a cucerit titlul la New York în 2021 şi şi-a petrecut cea mai mare parte a sezonului trecut recuperându-se după intervenţii chirurgicale la gleznă şi încheietură.

Jucătoarea în vârstă de 21 de ani, care a urcat pe locul 54 în lume, a suferit cel mai recent eşec în sferturile de finală ale Korea Open, sâmbătă, în confruntarea cu Daria Kasatkina.

„Mi-am luxat nişte ligamente la picior, care, din păcate, au nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca”, a declarat Răducanu luni, citată de Reuters. „Asta înseamnă că nu pot juca la Beijing, dar sper să revin în competiţie cât mai curând posibil.”

Fosta campioană de la Wimbledon Elena Rybakina, numărul unu mondial Iga Swiatek şi Ons Jabeur, de trei ori vicecampioană de Grand Slam, au decis să nu participe la turneul de la Beijing, care se desfăşoară între 25 septembrie şi 6 octombrie.

Turneul masculin ATP 500 de la Beijing s-a confruntat şi el cu o absenţă importantă, organizatorii anunţând că Alexander Zverev, numărul doi mondial, s-a retras din cauza unei pneumonii.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a contribuit la victoria echipei Europei cu 13-11 în faţa echipei mondiale în Laver Cup la sfârşitul săptămânii trecute, dar nu va face parte din echipa germană anunţată luni pentru Final 8 al Cupei Davis din noiembrie.

Tragerea la sorţi pentru China Open, unde vor participa patru dintre primii şase jucători de tenis masculin, inclusiv numărul unu mondial Jannik Sinner, va avea loc marţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici