Chivu: Nu ne permitem să pierdem jocul cu Franţa

Fundaşul Cristian Chivu a declarat că echipa naţională a României nu-şi permite să piardă partida programată, săptămâna viitoare, în compania reprezentativei similare a Franţei, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Chivu: Nu ne permitem să pierdem jocul cu Franţa

Chivu: Nu ne permitem să pierdem jocul cu Franţa (Imagine: Mediafax Foto)

"E un meci important pentru că jucăm împotriva Franţei, una dintre contracandidatele noastre la calificare. E un meci pe care nu ni-l permitem să-l pierdem, pentru că ultimul meci jucat în ţară nu a fost aşa cum ne-am dorit. Sperăm să ne revanşăm faţă de suporteri şi faţă de noi", a spus Chivu, duminică.

Cristian Chivu nu crede că România ar fi putut câştiga partida cu Lituania, din prima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale, chiar dacă ar fi evoluat atât el cât şi atacantul Adrian Mutu. "Colegii noştri s-au descurcat în atâtea rânduri şi fără noi, fără mine sau Adi, au jucat foarte bine, obţinând rezultate foarte importante. Din păcate s-a pierdut un meci, care se putea pierde şi cu noi în teren, dar important e să ne pregătim bine în această săptămână, să fim sănătoşi şi să jucăm la adevărata noastră valoare. Noi am veni cu mare drag, dacă atunci când suntem accidentaţi am fi lăsaţi de cluburile noastre, dar din păcate suntem supuşi unui program la echipa de club, cei de acolo au şi ei nevoie de noi şi e destul de greu", a completat Chivu.

Partida România - Franţa, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010 din Africa de Sud, se va disputa, sâmbătă, la Constanţa, cu începere de la ora 21.40.

Cristian Chivu a primit, duminică la prânz, de la fostul internaţional Gheorghe Popescu, diploma de ambasador FIFA pentru SOS Satele Copiilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici