Ciclism: Ilhan Dostiev a câştigat Turul României 2024

Ilhan Dostiev din Kazahstan a câştigat duminică Turul României 2024, competiţie internaţională ajunsă la a 56-a ediţie.

Urmărește
371 afișări
Imaginea articolului Ciclism: Ilhan Dostiev a câştigat Turul României 2024

Sursa foto: Facebook, Tour of Romania

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport, câştigătorul Turului României 2024 a fost ciclistul Ilhan Dostiev (Astana Qazaqstan Development Team) din Kazahstan. În clasamentul final al cursei, după Dostiev, au urmat italianul Davide Toneatti, de la aceeaşi echipă, slovacul Lukas Kubis (Elkov - Kasper) şi românul Cristian Răileanu, component al echipei naţionale.

În etapa a cincea, ultima a Turului României, desfăşurată sub forma unui circuit (16 tururi - 98 km) pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, cel mai bine clasat român a fost Mihnea-Alexandru Harasim (Team Skyline), pe locul 10.

În competiţie au luat startul 25 de echipe din 14 ţări: Olanda, Germania, Austria, Cehia, Franţa, SUA, Kazahstan, Polonia, Italia, Muntenegru, Bulgaria, Ungaria, Croaţia şi România.

România a fost reprezentată de echipa naţională, de două echipe continentale – Mentorise MLMsuperstars şi Vini Monzon – Savini Due OMZ, dar şi de două echipe de club – Team Novak şi Steaua Bucureşti.

Turul României s-a desfăşurat între 14 şi 18 august, pe un traseu de peste 750 de km. Startul s-a dat la Deva, iar cele cinci etape au străbatut zone dintre cele mai pitoreşti ale României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici