Ciclistul Theodor Matican, locul 10 în cursa de fond la Jocurile Paralimpice de la Paris

Ciclistul Theodor Matican a terminat sâmbătă pe locul 10 cursa de fond la Jocurile Paralimpice de la Paris.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Ciclistul Theodor Matican, locul 10 în cursa de fond la Jocurile Paralimpice de la Paris

Ciclistul Theodor Matican, locul 10 în cursa de fond la Jocurile Paralimpice de la Paris

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport, Theodor Matican a parcurs cei 42.6 km într-o oră, 37 de minute şi 11 secunde (+22:03 faţă de câştigător), clasându-se pe poziţia a 10-a la categoria sa (T2).

Sportivul român s-a aflat la prima participare la o ediţie a Jocurilor Paralimpice, „iar rezultatele sale încununează ani întregi de muncă şi pasiune”, susţin reprezentanţii ANS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici