Cine sunt cei 11 sportivi menţionaţi pe noua listă a hackerilor ruşi

Fancy Bear, grupul de hackeri ruşi care a spart serverele Agenţiei Mondiale Antidoping continuă să publice nume de sportivi care au luat substanţe interzise cu acordul WADA. Numele Pe noua listă, publicată sâmbătă, apar numele a 9 medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio

Urmărește
1048 afișări
Imaginea articolului Cine sunt cei 11 sportivi menţionaţi pe noua listă a hackerilor ruşi

Cine sunt cei 11 sportivi menţionaţi pe noua listă a hackerilor ruşi

Nicola Adams (Marea Britanie, 33 de ani) - 2 medalii de la aur la Jocurile Olimpice (2012 şi 2016), o medalie de aur şi trei de argint la Campionatele Mondiale, o medalie de aur şi una de argint la Campionatele Europene. Este prima pugilistă care a câştigat titlul olimpic. În 2016 a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice şi Campionatele Mondiale, iar în 2015 a fost medaliată cu aur la Jocurile Europene.

Laura Rebecca Trott (Marea Britanie, 24 de ani) - la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, Trott a făcut parte din echipa de ciclişti a Marii Britanii, iar la proba de team-pursuit a câştigat aurul olimpic stabilind recorduri olimpice atât în calificări, cât şi şi cursa pentru medalii reuşind să depăşească astfel echipa Statelor Unite ale Americii - campioană mondială. Trott a devenit astfel prima sportivă britanică ce a câştigat trei medalii de aur. La finalul competiţiei cicliste de la Rio, Trott şi logodnicul său Jason Kenny au fost denumiţi de presa britanică "cuplul de aur", cei doi câştigând 5 medalii de aur împreună.

Siobhan-Marie O'Connor (Marea Britanie, 20 de ani) - a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio la proba de 200 metri individual. Înotătoarea britanică este cea mai decorată sportivă din Anglia la Jocurile Commonwealth din 2016, cu şase medalii. Suferă de colită ulcerativă, un timp ce boală inflamatoare intestinală.

Olivia Carnegie-Brown (Marea Britanie, 25 de ani) - a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, în proba feminină de 8 rame. Mai are în palmares o medalie de la bronz (2012), două de argint (2012 şi 2014) şi una de aur (2016) la Campionatale Europene.

Ottesen Jeanette (Danemarca, 28 de ani) - a participat la Jocurile Olimpice din 2004, 2008, 2012 şi 2016. Deţine recordul naţional la 100 de metri fluture, iar la Rio a câştigat medalia de bronz ca parte a echipei ce a participat la proba 4x100 de metri. Ca urmare a acestei prestaţii, echipa daneză a doborât recordul european la această probă.

Brennan Kimberley (Australia, 31 de ani) - canotoare campioană mondială şi olimpică. La Jocurile Olimpice de la Rio a câştigat medalia de aur la proba de simplu vâsle.

Belonogoff Alexander (Australia, 26 de ani) - canotorul australian a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio în proba de patru rame fără cârmaci.

Bobridge Jack (Australia, 27 de ani) - ciclistul australian a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio în proba de team-pursuit.

Belmonte Garcia Mireia (Spania, 25 de ani) - este prima înătătoare din Spania care reuşeşte să câştige medalia de aur la Jocurile Olimpice, performanţă izbutită la Rio în proba de 200 de metri fluture. Deţine cinci recorduri mondiale pe distanţe scurte.

Julian Justus (Germania, 28 de ani) - a concurat în proba de trageri la 10 cu puşca cu aer comprimat la Jocurile Olimpice din 2012

Laura Siegemund (Germania, 28 ani) - tenismena germană a obţinut în 2016, la Australian Open, cea mai importantă victorie din carieră reuşind să o învingă pe Jelena Jankovic, fost număr 1 mondial, în trei seturi. La turneul de la Stuttgart a ajuns până în finală după ce a eliminat pe parcurs trei sportive din Top 10 mondial, inclusiv pe Simona Halep. La Roland Garros şi Wimbledon a fost eliminată din primul tur. În iulie, a câştigat primul său titlu din carieră, la Bastaad. În septembrie, la US Open, Siegemund a câştigat primul său titlu de Grand Slam la proba de dublu mixt alături de Mate Pavic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici