Ciobotariu: Evoluţia echipei ne dă speranţe

Tehnicianul Liviu Ciobotariu s-a declarat mulţumit de victoria obţinută de CS Otopeni, scor 2-0, cu Gloria Buzău, precizând că jocul echipei ialomiţene îi dă speranţe că mai poate obţine şi alte puncte în acest final de sezon al Ligii I.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Evoluţia echipei ne dă speranţe

Ciobotariu: Evoluţia echipei ne dă speranţe (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt bucuros pentru prima victorie din acest retur şi sunt mulţumit de jocul echipei. Sper să mai acumulăm puncte. Fiecare punct este foarte important pentru noi, iar evoluţia echipei ne dă speranţe. Toate meciurile cu echipele din frunte au fost bune pentru noi, sper să confirmăm acest lucru şi în meciul viitor cu Rapid", a menţionat Ciobotariu.

Antrenorul echipei din Otopeni a explicat care a fost motivul pentru care nu l-a folosit pe atacantul Liviu Ganea, la partida din etapa trecut cu Steaua: "Pe Ganea nu l-am folosit cu Steaua pentru că a avut jocuri slabe cu Gaz Metan şi Pandurii. Astăzi însă mi-a demostrat că este fotbalist, cred că este un jucător în care fotbalul trebuie să-şi pună speranţe şi pentru viitor".

Formaţia CS Otopeni a câştigat, sâmbătă, în faţa echipei Gloria Buzău, cu scorul de 2-0 (2-0), într-o partidă disputată pe teren propriu, la Ploieşti, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici