Ciprian Bălănescu a câştigat crosul organizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor

Fostul ciclist al clubului Dinamo Bucureşti, Ciprian Bălănescu a câştigat, sâmbătă, pentru a doua oară consecutiv, Crosul "Sport, Siguranţă, Încredere", organizat de MAI, competiţie care face parte din seria manifestărilor prilejuite de împlinirea a 62 de ani de la înfiinţarea CS Dinamo.

Urmărește
36 afișări

Bălănescu, legitimat acum la clubul Olimpia Bucureşti, a fost urmat de Ion Bocancea şi Robert Gomănescu.

Startul a fost dat de fostul campion olimpic şi mondial, Marius Urzică, participanţii având de parcurs 4 kilometri pe traseul Arcul de Triumf - Casa Presei - Arcul de Triumf - Stadionul "Iolanda Balaş Sotter".

La competiţie au participat aproximativ 250 de sportivi, care au fost repartizaţi în cinci categorii de vârstă: Under 14 ani, 15-18 ani, 19-35 ani, 36-40 ani, 45-55 de ani şi veterani.

Premiile pentru câştigători au fost înmânate de preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, Marius Urzică, Georgeta Andronache şi Marius Urzică, toţi foşti sportivi şi actuali angajaţi ai clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În afara câştigătorilor, organizatorii au acordat premii pentru cei mai tineri participanţi, Denisa Petrov, Tudor Costin şi Hristache Dănuţ, toţi în vârstă de patru ani, precum şi pentru cel mai în vârstă concurent, Despina Gheorghe, în vârstă de 89 de ani.

Premiile au constat în aparate de fotografiat, pentru locul întâi, DVD-playere, pentru ocupanţii locului doi şi un MP4 player, pentru sportivii clasaţi pe locul trei. Câştigătorii de la categoria Under 14 ani şi 14 ani au primit câte o bicicletă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici